таг: дигитален јаз

Сиромаштијо, и дигитално си тешка

Намалувањето на тнр дигитален јаз меѓу богатите и сиромашните во САД донесе и една поразувачка нуспојава: сиромашните го користат интернетот и останатата технологија главно за губење време. Повеќе