таг: да пукне

Човекот кој го смисли "да пукне!"

"Да пукне" е глобален и сеприсутен поздрав. Се простира преку сите меридијани и паралели, функционира во сите социјални контексти, како универзален знак за добро завршена работа. Во животот на оној кој прв го смисли, лежат храбри но тажни приказни кои се за сè друго, само не за "да пукне". Повеќе

Држи плата!

Канадската Felice News се претставува како најголемата и најпопуларната медиумска организација за ширење позитивни вести. Толку се позитивни што новинарите, наместо со плата е наградуваат со - да пукне! Повеќе