таг: чувари на галаксијата

Ќе се почека за „Чувари на Галаксијата 3“
Отпуштањето на Џејмс Ган му штети на цел Холивуд

Пред околу 10 години режисерот на Чувари на Галаксијата, пишува неколку твитови во кои се „шегува“ со работи како силување и педофилија. Твитовите деновиве повторно се актуелизираат и пред целата работа да стане уште понеподнослива за Дизни, компанијата решава да го отпушти авторот на мега-успешните Чувари на Галаксијата 1 и 2. Повеќе

Специјалните ефекти од Чувари на Галаксијата 2

Дрво човече, ракун што зборува, вонземјани од сите видови кошмари, неколку вонземски цивилизаци, неколку посебни светови и многу, многу, ама многу летачки борби и ќотек. Сето тоа скоцкано на компјутер. Повеќе

Потврдено снимањето на Чувари на галаксијата 3