таг: амбасада

Дали ЦИА упадна во севернокорејската амбасада во Мадрид?

Ел Паис објавува информации од шпанските истражувачи на случајот според кои најмалку двајца од десеттемина кои упаднаа во севернокорејската амбасада, ги држеа вработените како заложници и избегаа со службените компјутери, се поврзани со ЦИА. Повеќе