таг: ADHD

Неподносливата леснотија на дијагностицирањето
Ве молиме за внимание

Ако ги гледате бројките на денешни деца дијагностицирани со ADHD ќе добиете впечаток дека во новите генерации итра вистинска епидемија на хиперактивност и пореметување на вниманието. Еден педијатар тврди дека целата работа ја гледаме погрешно.  Повеќе