таг: злоупотреба

Мрачната привлечност на онлајн-тестовите
Тестирајте се дали сте луѓе што сакаат да се тестираат

„Која светска метропола сте?“. „Кој тип италијанска паста?“. Ваквите тестови кои често знаат да искрснат на Фејсбук и наивно да бидат кликнати од досада, всушност не се толку наивни.  Повеќе