таг: жонглерка

Си била една баба и жонглирала на плажа

Што сè човек нема да види на плажа во летниот период од годината. Бабава жонглира подобро од многу врвни фудбалски мајстори. Повеќе

Жонглерка на денот

Таму каде што нема стадиони, трева, копачки, опрема, пари, ништо нема, никакви услови. Ама затоа има вонсериски талент во кој се крие жена која мора да му паѓа сестра на Пеле, нема друго објаснување. Меѓу пченките и трските, погледнете ја што прави. Повеќе

Бабата која жонглира од 1940-та

Жонглира од пред втора светска војна бидејќи има 90 години, а рекордот тврди дека и е 1003 пати. Повеќе

Жонглирање кое ќе сакате да го видите

Фиорела Кастиљо е 24 годишен модел од Аргентина, а кога ќе се качи на штикла верувајте дека е подобра од Меси и Марадона. Повеќе

Најдобрата жонглерка од Африка

Со нога, со колено, со рамо, на гради, а најмногу со глава. Госпоѓава од Африка жонглира колку сака и како сака, а сигурно броеше до кај 100. Повеќе