таг: загаден воздух

Не може вие толку брзо да умрете, колку што политичари може да не ги интересира колку загаден воздух дишете

Како што ќе покаже овој праисториски клип од ТЛН, уште оваа политичка криза и политичари одма ќе се фатат за решавање на проблемот со загаден воздух. До тогаш издржете, купувајте маски, купувајте прочистувачи, не излегувајте надвор, ако ви врши работа купувајте органско за колку толку да ги замачкате наслагите олово во вашето тело и најубаво ќе биде ако може да мислите на проблемите што тие ви ги сервираат, а не на проблемите што вие ги имате. Повеќе