таг: воинот на коњ

Раѓањето на фонтаната

На скопскиот плоштад до пред некое време имаше едно големо ништо. Сега има едно големо сешто. Како изгледаше периодот меѓу тие две состојби, ќе видите во ова ексклузивно видео, кое, благодарејќи на авторот, наместо на Дискавери, завршува пред читателите na off.net. Биле потребни 14 месеци секојдневно сликање за време на кои се направени 900 фотографии. Материјал за историја. Браво. Повеќе