таг: влијателност

Влијателни анонимус

Еден светски лидер и една поп ѕвезда водат крајно изедначена трка во читателското гласање на Тајм за ТОП 100 личности за годината. Првиот можеби и можете да го погодите некако, за втората немате шанси. Повеќе