таг: влатко стефановски

Глобтротерот од Тафталиџе

Едно скопско дете растено на баскет терените низ Тафталиџе (Коменски, Братство, Карев...). Од кошарка најмногу научил да дава кошеви, не регуларно, туку во сите можни Глобтротерс манири. Сериозно, не претеруваме. Повеќе