таг: вин-вин

Интервју за разводи и погреби
Букбокс (за жал) гледаше

Дисклејмер: текстов е пишуван во состојба на афект по завршување на најновото издание на „Вин-вин“ од 7 февруари, во кое Оливера Трајковска разговара со Горан Бреговиќ. Чуј, разговара! Повеќе