таг: вајт страјпс

Како „Seven Nation Army“ стана навивачка химна
Чезена се врати со 'Seven Nation Army'

Пак Чезена, пак 1.000 музичари, пак една песна, пак да не ти се верува како божествено моќно ова изгледа. Минатиот пат беа Фу Фајтерс на репертоар, сега се Вајт Страјпс. Повеќе