таг: тинкспот

Тинкспот, веб-платформата на Џордан Питерсон против цензура

Ветувањето на Питерсон е дека на платформата секој ќе има слобода да каже што сака и нема да биде баниран (освен ако американскиот суд не го побара тоа). Повеќе