таг: теорија на хаос

„Г-дин Никој" (2009)
Букбокс гледаше

„Зошто сум јас јас, а не некој друг?" е едно од прашањата кои ни ги поставува филмов. Но многу потешкото е - дали кога би го знаеле одговорот би биле задоволни од oна што сме станале? Повеќе