таг: тео зидан

Зидан мали има да ви покаже нешто

Зинедин Зидан има четири синови: Енцо (1995), Лука (1998), Тео (2002) и Елијаз (2005) и сите играат во Реал Мадрид, ама во различни категории. Овој потег на 14 годишниот Тео е најава дека за некоја година коментаторите често ќе го изговараат презимето на славниот Французин. Повеќе