таг: слободе удар

Се гледа дека ова го вежбале на тренинг

Ви ја претставуваме најлошата уиграна шема од слободен удар, ама најлошата. Нас ни е глупо што го видовме ова, а можете да замислите како му е на тренерот. 100% отказ си дал на сред утакмица. Повеќе

Слободниот на Дибала со жив ѕид од цело село

На еден ревијален меч од хуманитарен карактер во Лагуна Ларга, аргентинскиот напаѓач Пауло Дибала имаше предизвик да шутира слободен кон гол во кој застанаа 20-ина луѓе. Повеќе