таг: сем роквел

Почина Никола Тесла на залетнувањето

Почина изумителот на техниката што од задушување со храна има спасено илјадници луѓе. Иронијата овојпат беше на распуст: доктор Хенри Хајмлих почина на фини 96 години, од срце. Повеќе