таг: Сарајевске свеске

Сериозно радио-дифузно пцуење
Felix bene futuis

Минатиот број на едно од најреномираните книжевни списанија во регионов, „Сарајевске свеске", кое излегува неколку пати годишно, некогаш и на повеќе од 500 страници, беше посветен на балканските пцости. Е, сега... Повеќе