таг: ригаж

Интересна случка меѓу Пандев и случаен минувач во Рига

Дечково, Италијанец, бил на патување низ Летонија. Случајно налетал на нашиот капитен и му пришол да се сликаат. Кога му спомнал за карта, Пандев без размислување му нашол и дечково го гледал триумфот на Македонија во кој токму Горан постигна гол. Повеќе