таг: плејстешн

Јуве ексклузивен партнер на PES 2020

Конами продолжува да ги стекнува правата од најголемите светски клубови, со што му нанесува голем удар на најголемиот ривал EA Sports. Повеќе

Документарец на Сони „Како се правеше God of war“