таг: периоден систем

Don't you 113 me

Четири новоткриени елементи од Периодниот систем кои досега беа со oзначувани со бројки добија предлог имиња кои се ставени на јавна дебата во следниве 5 месеци. Само ние си останавме БЈРМ. Повеќе

Нови дечки во бандата на Менделeeв

Оптимистички: не е важно колку траеш на овој свет свет за да бидеш препознат и прифатен во друштво. Песимистички: светов изгубил секаков критериум па почнува да цени и најголеми ебиветри. Повеќе