таг: падобранци

Трката на таткото и синот со 5 милиони прегледи

Трка на денот, сеир на денот или татко на денот? Треба да го заобиколат теренот и потоа тој ќе што стаса прв дава гол. Таткото има голема предност и стигнува до целта, но...Инаку да, 5 милиони прегледи има видеово. Повеќе