таг: нимес

Заборавете на Барса и Реал, најголема драма за прво место ќе има во Франција

Челси е шампион во Англија, Монако во Франција, Баерн во Германија, Јуве на чекор во Италија. Затоа да се префрлиме онаму каде што во последното коло ќе се кубат најмногу коси, а тоа е француската втора лига. Да сака не може да го режира ова сценарио никој. Повеќе