таг: Николај Малинов

Бугарски работи

Бугарин обвинет дека шпионира за Русија доби дозвола од бугарскиот суд да ја напушти Бугарија и да отпатува за Москва каде беше одликуван со орден од рускиот претседател Владимир Путин, та-даааам. Повеќе