таг: Невенка Бечиќ

Невено бре!

Па овие нашиве срцки биле, уште и ти се правдаат ако задоцнат со чистење улици. Ви ја претставуваме Невенка Бечиќ, сестра на Жељко Керум, горда сопственичка на Јованка Броз фризура, пратеничка во хрватскиот парламент и претседателка на градското собрание на Сплит. Повеќе