таг: мохамед хени

Навивачот на Марсеј кој има искршено 26 телевизори

Има една тешка дилајла по име Мохамед Хени кој многу скапо го изразува револтот кога ќе загуби Олимпик Марсеј. Велат еден пораз го плаќал со еден телевизор во канта или поточно во земја. Пази колку е луд, ги погребува на крај. Повеќе