таг: масон гринвуд

Подготовки течат, кичми се кршат

Велат нема ништо фудбал летово, море не да има, зависи кој што сака да гледа. САД повторно е домаќин на меѓународниот летен турнир со 11 екипишта од Европа и една од Мексико, плус низ планетава се играат уште еден куп пријателски натпревари. Повеќе