таг: маркус морис

Го опна со баксет по глава, па го исклучија

Не се чекаше долго темпераментниот Маркус Морис да го направи првиот циркус како нов кошаркар на Њујорк Никс. На пријателската против Вашингтон Визардс во склоп на предсезонскиот период, Морис со баскет го удри по глава Џастин Андерсон па настана гужва. Повеќе