таг: левис

Аман, перете ги фармерките

Муштериите на Левис треба своите фармерки да ги стават во замрзнувач, наместо да ги перат, порача вчера првиот човек на Левис. Идеја која колку што е добронамерна, толку е и погрешна. Повеќе