таг: кејси неистат

Направи сам нешто за себе

Кејси Неистат е една од најголемите глобални ѕвезди на социјалните медиуми, со бројки од типот 11 милиони претплатници на Јутјуб, и стравопочит од секој еден од негова фела каде и да се појави. На кратко, Неистат одлучи да се откаже од социјалните медиуми (Твитер и Инстаграм), затоа што му е смачено од истата работа од која и вам ви е смачено само не преземате ништо околу тоа - социјалните медиуми се претворени во комплетно бесцелно губење време, кое не си ни свесен дека ти се случува. А дечкото не прави ништо радикално, туку само решава да ги избрише апликациите од својот смартфон, што е буквално еден потег пер социјална мрежа. Повеќе

Кејси Неистат на 14-часовен лет во прва класа на Емиратс
Патувајќи до маратон во Њујорк, од Њујорк

Како на човек кој живее во Њујорк, на Кејси Неистат му е јасно дека за се' треба време. На пример дека од дома, во Њујорк, ти треба еден час патување за да стигнеш до стартната линија на маратонот во Њујорк. Не е проблем, сè со ред. Повеќе