таг: Кардашиан

Риалити брак

Алфа женката во семејството Кардашиjан не му кажала на својот сопруг дека потпишала договор од 40 милиони долари. Брус Џенер само знае дека дента пред да дознае за тоа, жена му се развикала што потрошил 300 долари. Повеќе