таг: Камила Клиз

Камила Клиз: „Татко ми не ми е омилениот Пајтоновец“
Рани ќерка...

Комичното шоу под наслов „Продуцирано од Џон Клиз“ всушност воопшто не е продуцирано од него. Ќерката на славниот монтипајтоновец прави претстава за нејзиниот однос со татко ѝ, ги исмева неговите бројни бракови, и вели дека е очигледно од кого го наследила остриот јазик. Повеќе