таг: јужна граница

Па нели Тито ни велеше да ги храниме гладните од Етиопија, што е сега?
Ако имате подзаборавено, да ве потсетам:

Мене Тито и учителката ме научија да бидам хумана и да го сакам светот и луѓето. А тебе? Повеќе