таг: јадран

Ѓоковиќ ужива на Корчула и пее песни од Оливер

Најдобриот светски тенисер, откако го крена вредниот пехар на Вимблдон, решил да одмори на Корчула во Хратска каде во еден ресторан го запеал и Оливер Драгоевиќ. Повеќе