таг: иџе стефановски

Срцето на еден шампион по име Иџе Стефановски

Најпопуларниот и најуспешниот македонски натпреварувач во автомобилски трки, како и најдобар спортист на Македонија за 2014-та година. Да е само тоа. Иџе е и двократен освојувач на Европското првенство на ридски патеки и тоа две години по ред 2014-та и 2015-та и наша гордост на оваа спортска цена веќе со години. Повеќе

Иџе на Водно
Иџе Стефановски, летачкиот Македонец