таг: хрватски ракомет

РК Загреб последен пат изгубил во првенство пред 12 години

Во една од своите сјајни колумни, Борис Дежуловиќ прави осврт на бесмисленоста на хрватската ракометна лига во која неприкосновениот РК Загреб до ден-денешен има 237 победи по ред. Не изгубил од 2007-ма. Повеќе