таг: халадаш

Нов циркус на легендарниот Габор Кираји - голманот со тренерки

Стариот волк во моментов брани за последнопласираниот тим во Унгарија, клубот Халадас кој сигурно испаѓа во втора лига. На средбата со Мезекевешд му се наврте на противничкиот шпиц Стефан Дражиќ. Повеќе