таг: големиот кањон

Креационист го тужи Големиот Кањон за верска дискриминација

Националниот парк не му дозволувал на еден од претставниците на креационизам на млада Земја (дека планетава е стара колку библијата) да собира карпи од кањонот бидејќи го мразел заради неговите верски убедувања. Повеќе