таг: германска лига

Немогуќе е ова

Имаме акција од трета германска лига измислена за Бени Хил. Добро што Ајнтрахјт Брауншвеиг славеше 3:0 против Мепен, инаку овој ќе го избркаа од клуб бидејќи изгледа како да не игра од нивна. Повеќе

Најлудиот гол викендов

Падна на мечот Алеманија Ахен - Вуперталер (4-1) во германската лига Запад. Го даде Липолд кој на домаќинот му донесе дуплирање на водството. Повеќе