таг: гери олдман

Мажи што се отвориле во интервјуа за Плејбој

Темата ја воскреснува интервјуто што Гери Олдман го дава за најновиот број на Плејбој, а во него коментира за Мел Гибсон, за животот на ѕвездите, за Златните глобус, за Филип Сејмур Хофман, за Оскарите. Повеќе

Гери Олдман во 12 улоги

Заради вакви ликови треба да постои разлика меѓу актери и луѓе кои се појавуваат во филмови. Дел од ликовите што ги одглумил Олдман во последниве 20 години. Повеќе