таг: фудбалски талент

Има надеж за нашиот фудбал

Не дека е добро што во Радовиш нема каде да тренира или можеби има некоја послаба понуда, како и тоа што не му се овозможува редовен превоз, сепак тука е многу битна желбата. Браво бе дете. Повеќе

Кој знае колку му се горди родителите

Класниот раководител да има посебен третман за детево и да го ослободува од часови кога и да посака. Значи никако замарање со хемија, физика или биологија. На детево му треба само топка, бидејќи планира да биде Дејвид Бекам или Жунињо. Повеќе

Детево на време да го изнесете на прав пат

Со лева ја прими (ама внимавајте само како ја прими) и со лева ја даде. Ова не е талент, туку талентиште. Изведбава е неверојатна како за негова возраст. И уште ова: Не му ни тапна. Повеќе