таг: фора

Јакиот судиски штос го направи и згодна судијка од Бразил

33-годишниот аргентински фудбалер Дамијан Дијаз кој игра во еквадорскиот клуб Барселона беше последна „жртва“ на врвната фора со марамче наместо картон. А овој пат го зезна познатата судиска убавица Фернанда Коломбо. Повеќе