таг: фелисијано лопез

Остај ја бе глуп, два метри е во аут

Тие што играле или играат серва во маало, сигурно го искусиле ова. Топката оди апла во аут, а ти ја фаќаш инстинктивно или намерно за да не трчаш по нејзе, па потоа расправии чиј е поенот. Во професионален спорт ова не сме го виделе до сега. Повеќе

После силен сервис во глава, бакни ја да пројде

На Хопман Купот во Перт играа Шпанецот Фелисиано Лопез и Американецот Џек Сок. Во еден момент Лопез сервираше силно и ја погоди во глава жената која што собира топчиња. Тогаш на сцена настапи џентлменот Сок. Повеќе