таг: фалон д'флор

Драмски театар Фалкирк

Фудбалерот на шкотскиот Фалкирк, Арон Мјурхед може комотно да се пријави на следната аудиција на Јас имам талент. Повеќе

Фудбалскиот оскар оди во Украина

Покрај наградата „Златна топка“ за најдобриот стрелец во сезоната, фудбалската јавност неформално бира и „најдобра глума. Прв номиниран годинава е Украинецот Олександер Нојок од Карпати Лавов, кој на гости против Металург во Доњетцк изгледаше како некој да го застрлелал. Повеќе