таг: ел кадури

Фудбалер на Торино против тероризмот

Мароканецот Ел Кадури од Торино денес на Твитер постираше слика преку која се обиде да покаже дека луѓето треба да ја сфатат разликата меѓу религијата и теророт. Повеќе