таг: Добар Пастир

Nomen est omen
Едно име имаме

Ако слушнете некој да се спрема да крсти дете Пимен, пишете ми. Ќе го крстам нит по стара, нит по нова тарифа туку бесплатно.

Од ќеф. Повеќе