таг: дин мартин

Хамбургерот на Френк Синатра

"Old Blues Eyes" бил махер за практични работи. Неговиот омилен хамбургер го правел во само три чекори. Во подготовката првенствено се потпирал на помош од својот френд Дин Мартин. Ги имаме оригиналните рецепти. Повеќе