таг: дејвид атенборо

Дејвид Атенборо бара ди-џеј

На 93 години, човекот чие име стана синоним за природонаучни документарци, бара фиљан музичар кој ќе направи ремикс на документарни музички снимки, регистрирани пред шеесетина години на Бали. Повеќе