таг: дебати

Упатство за дебатирање против Трамп

Филип Рајнс е поранешен заменик-асистент државен секретар на САД и советник на Хилари Клинтон кој 17 години работи за нејзе. Рајнс исто така е човекот на кого Хилари се вежба за своите дебати со Трамп за време на изборите 2016. Повеќе